1.11.2023. 16:32
0
Pjevačica šokirala svojih 400 miliona pratilaca. Povlači se, razlog je ozbiljan
FOTO: Instagram
Selena Gomez, svjetski poznata pjevačica i glumica, obratila se pratiteljima, njih više od 400 miliona, putem svog Instagram profila.

Obavještavila ih je da se ponovo povlači s društvenih mreža, ali ovaj put iz nešto ozbiljnijih razloga
Iako se pjevačica nije direktno osvrnula na potresne događaje vezane uz Izrael i Palestinu, iz njene je objave evidentno kako su upravo oni razlog njezine uzrujanosti.

,,Uzimam pauzu od društvenih medija jer mi se srce slama kada vidim sav horor, mržnju, nasilje i teror koji se zbiva u svijetu. Mučenje i ubijanje ljudi, kao i bilo kakvi oblici mržnje zastrašujući su.

Treba zaštititi sve ljude”, zavapila je Gomez (31), prenosi Novi list.

Isto tako se izvinila što "njene riječi nikad neće biti dovoljne”, napisala je te dodala:

",Jednostavno ne mogu podnijeti što se sve događa tim nevinim ljudima. Od toga mi je mučno. Željela bih promijeniti svijet, ali jedna objava neće to učiniti“.

Pa ipak, unatoč njenoj objavi, fanovi i nisu nešto suosjećajni. Naime, mnogi su naglasili kako ne razumiju zašto bi Selena takvu tragičnu situaciju predstavila kao tužan moment za sebe, te ne vide potrebu za naglašavanjem njene lične patnje u odnosu na svu patnju koja se dešava stvarnim žrtvama.

"Žao mi je, ali njezina sposobnost da od sebe napravi žrtvu u doslovno svakoj situaciji je vrlo impresivna”, jedan je od komentara.

(M.Lj.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.