6.11.2023. 8:15
2
Stanivuković uživa s djevojkom u Italiji
FOTO: INSTAGRAM
Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković objavio je na svojim profilima na društvenim mrežama da on i djevojka Andrea uživaju u Italiji.

Kako je obznanio, trenutno su u Positanu, a ranije su posjetilli i Rim.

Brojni pratitelji pohvalili su mladi par i poručili im da se žene što prije.

"Divan ste par", "Je l' tako narode da trebamo da ženimo Draška sa ovom lijepom damom", "Ženite se što prije", "Prelijepi ste, lijepa snajka pun pogodak", nizali su se komentari.

Podsjećamo, Draško se prvi put s djevojkom Andreom pojavio u javnosti na tradicionalnoj manifestaciji Kočićev zbor.

Stanivukovića su prethodno povezivali sa srbijanskom pjevačicom Tanjom Savić koja je prije nekoliko dana objavila da je u vezi s pilotom Muhamedom Bešićem.

(Erna H.) 

2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.