23.12.2023. 8:57
1
Prva dama Bosne i Hercegovine: Mirela Bećirović plesala i uživala na koncertu Aleksandre Prijović u Tuzli
Muzička zvijezda Aleksandra Prijović sinoć je održala prvi koncert u Dvorani Mejdan u Tuzli, u okviru turneje "Od istoka do zapada".

Prija se pred publikom pojavila u zelenoj, providnoj haljini, koja joj je pristajala odlično, a bila je i te kako raspoložena za još jedno druženje sa publikom.

Prva dama Mirela Bećirović, supruga člana Predsjedništva BiH Denisa Bećirovića, bila je u prvim redovima na koncertu, te je plesala i uživala u Prijinim hitovima. Publika je vrištala kad je Aleksandra izašla na scenu, a atmosfera je bila uzavrela dok su se nizale pjesme, prenosi Blic.

Snimak na kojem Mirela pleše možete pogledati OVDJE.

(Ajdin B.)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.