19.2.2016. 21:42
0
Donna Ares u Bihaću promovisala knjigu "Soba za nikog"
U Muzeju AVNOJ-a večeras je promocijom knjige "Soba za nikog", Donne Ares, počelo sedmodnevno obilježavanje 756. rođendana grada Bihaća.

Veliki broj prijatelja i građana svojim prisustvom večeras su dali podršku Bišćanki Donni Ares u njenoj borbi s opakom bolešću.

Uime gradske uprave Bihaća i gradonačelnika Emdžada Galijaševića, prisutnima se obratio Smail Toromanović, savjetnik gradonačelnika Bihaća, kazavši da je grad počašćen da upravo promocijom knjige Donne Ares započinje obilježavanje 756.rođendana, saopćeno je iz Kabineta gradonačelnika Grada Bihać.

- Donnina hrabrost i volja za pobjedom svima nama mogu i trebaju biti inspiracija i zaista borba koju je Donna vodila s opakom bolešću potvrda je da nikada ne treba odustajati jer uvijek na kraju tunela ima svjetlo - dodao je Toromanović. 

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.