10.11.2016. 14:27
0
Studentima 12 000 besplatnih ulaznica za predstave HNK Mostar
Sveučilište u Mostaru i Hrvatsko narodno kazalište (HNK) Mostar, u suradnji sa Studentskim zborom, predstavit će u ponedjeljak, 14. studenoga, projekt "Studenti za HNK Mostar, HNK Mostar za studente".

U amfiteatru Sokrat, u 11:15 sati, prisutnima će se obratiti rektorica Sveučilišta Ljerka Ostojić, ravnatelj HNK-a Mostar Ivan Vukoja te predsjednica Studentskog zbora Janja Marušić, priopćeno je iz Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru.

Uz financijsku potporu Državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske kroz projekt će studentima preko Studentskog zbora biti podijeljeno 12 tisuća besplatnih ulaznica za repertoarske predstave HNK Mostar u sezoni 2016./2017. godine.

Projekt je pokrenut s ciljem jačanja resursa dvije organizacije od iznimnog nacionalnog, znanstvenog i kulturnog značaja za Hrvate u Bosni i Hercegovini - Sveučilišta u Mostaru i HNK-a Mostar.

(FENA)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.