5.12.2016. 13:36
0
'Skrivene sjene' na sceni sarajevskog Pozorišta mladih
Predstava "Skrivene sjene" u produkciji Centra za edukaciju mladih Travnik bit će izvedena 6. decembra na sceni Pozorišta mladih u Sarajevu.

Ova dokumentarna drama bavi se problemom nasilja nad ženama i djecom u savremenom bh. društvu. Tri izvođača na sceni rekonstruišu događaje koji su direktno ili indirektno doveli do tragičnih posljedica u, naizgled, sasvim običnim porodicama.

Kampanju "Skrivene sjene" dosad su podržale mnoge istaknute bh. ličnosti, među kojima su bh. nogometni reprezentativac Edin Džeko, džudistkinja Larisa Cerić, književnica Nura Bazdulj-Hubijar, muzičar Damir Imamović, prvotimci FK "Sarajevo" Advan Kadušić i Mersudin Ahmetović, glumac Mario Drmać te savjetnica za odnose s javnošću Una Bejtović, saopćeno je iz Centra za edukaciju mladih - CEM.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.