18.12.2016. 21:20
1
Otkazana predstava Ruskog državnog baleta u Sarajevu, razlog novog otkazivanja tehničke prirode
Baletna predstava Ruskog državnog baleta, koja je inače trebala biti izvedena 12. decembra ove godine ali nije zbog redukcije vode, otkazana je i neće biti održana u Sarajevu.

Piše: Haris Ahbabović

Naime, predstava je trebala biti održana u utorak, u novom terminu, ali sada ništa neće biti ni od toga.

Nakon što je prvobitno predstava otkazana zbog nestanka vode i nemogućnosti formiranja leda, sada je otkazana iz tehničkih razloga. 

Predstava je otkazana jer bi novi termin mogao utjecati na turneru koju Rusi imaju u Njemačkoj. Svim ljudima koji su kupili karte novac će naknadno biti vraćen.

"Baletna predstava na ledu St. Petersburg državnog baleta, koja je u Sarajevu trebala biti izvedena u alternativnom terminu u utorak, 20. decembra, pomjera se na period naredne turneje u novembru 2017. godine. Iako je 20. decembar bio odobren od strane baletne trupe, ispostavilo se da se logistički ne može realizirati, a da pritom ne utiče na narednu turneju. Uprkos svim naporima organizatora i ansambla, koji su uloženi do posljednjeg trenutka, produkcijski timovi nisu bili u mogućnosti uskladiti logističke uslove za izvedbu", rekli su organizatori predstave iz Sarajevo Diska.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.