23.3.2017. 11:58
0
Koncert filmske muzike na sceni Kamernog teatra 55
Koncert filmske muzike u izvedbi "FilmMusicOrkestra" bit će izveden sutra na sceni Kamernog teatra 55.

Zagrebačka grupa muzičara zajedničkog imena "FilmMusicOrkestra" već prvim nastupima pobudila je veliki interes publike u regiji. Predvođeni sjajnim vokalom Elme Burnić, publici predstavljaju neke od najznačajnijih muzičkih tema koje su obilježile filmsku epohu.

Svaka pjesma "FilmMusicOrkestra" nosi jedinstvenu atmosferu, jedan "komadić" vremena i prostora koji slušatelje uvijek iznova vodi na, njima draga, putovanja. To su, možda, "putovanja" koja su obilježila njihovo djetinjstvo, mladost, prva zaljubljivanja ili druge lijepe okolnosti koje žive u prošlosti.

Ova grupa ih s veseljem iznova oživljava i dijeli sa svojom publikom. To je svakako nastavak dobrih filmova drugim sredstvima, u ovom slučaju muzikom, saopćeno je iz Kamernog teatra 55.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.