30.4.2018. 21:01
0
U Grudama svečano otvoreni 55. Šimićevi susreti
Književno-kulturna manifestacija "Šimićevi susreti 2018.", otvorena je u ponedjeljak u dvorani šimićeve Srednje škole u Grudama.

 Ovogodišnje, jubilarne 55. Šimićeve susrete otvorila je federalna ministrica kulture i sporta Zora Dujmović koja je naglasila kako su Šimićevi susreti najdugovječnija manifestacija ovakvog karaktera u BiH, te kako će njezino ministarstvo uvijek podupirati ovakve i slične događaje.

 Predsjednik Organizacijskog odbora Šimićevih susreta i načelnik Gruda Ljubo Grizelj istaknuo je kako je izuzetno ponosan što je već sedmu godinu na čelu organizacijskog odbora ove manifestacije, koja je, po njegovim riječima, najstarija kulturna manifestacija u Hrvata.

 - I ove godine smo organizirali bogat književno-kulturni program kako bi se na dostojanstven način prisjetili Antuna Branka Šimića, jednog od najpoznatijih hrvatskih pjesnika - kazao je Grizelj, te na poseban način zahvalio mladima koji su u velikom broju nazočili otvaranju ove manifestacije.

 Pokrovitelj 55. Šimićevih susreta je hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović, te predsjednik Hrvatskog Sabora Gordan Jandroković, priopćili su organizatori.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.