21.5.2018. 12:11
0
U Srebrenici 24. maja počinje manifestacija 'Dani Srebrenice 2018'
Ovogodišnja privredna i kulturno-sportska manifestacija "Dani Srebrenice 2018“ počinje 24. maja uz bogat program u kojem će do 2. juna učestvovati sportski klubovi, nevladine organizacije i javne ustanove.

Direktor manifestacije Vladan Milovanović kaže da je cilj manifestacije poslati pozitivne slike iz Srebrenice.

- Trudimo se da iz godine u godinu činimo program kvalitetnijim i bogatijim. Ove godine imamo dva velika koncerta. Na samom otvaranju manifestacije nastupit će grupa 'Garavi sokak'. Inače, u sklopu manifestacije 2. juna bit će održane sportske igre mladih koje su organizuju na nivou BiH i tog dana će biti nekoliko stotina djece koji će se takmičiti u raznim sportskim aktivnostima - naveo je Milovanović.

U sklopu manifestacije  u Srebrenici će 2. juna, na sportskom igralištu Srednjoškolskog centra Srebrenica, biti održan i koncert grupe "Hari Mata Hari".

Koncert se održava pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Srpske, Općine Srebrenica, Produkcije "YugoArt" iz Beograda i "GROSS" d.o.o. PJ Srebrenica.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.