10.12.2018. 11:55
1
U susret ledenoj čaroliji: Snježana i princ pozvali Sarajlije u Skenderiju
Svjetski proslavljena trupa Russian Ice Stars večeras dolazi u Sarajevo kad zvanično počinju i pripreme za tri dana ledene čarolije – predstave "Snježana i sedam patuljaka“.

Kako su saopćili organizatoti, ova trupa je za vikend uspješno gostovala u beogradskoj Štark Areni gdje je oduševila desetine hiljada gledalaca.

-Priča za sve uzraste o čarobnom ogledalu, prelijepoj i dobroj djevojci, mladom princu, zloj vještici i začaranoj crvenoj jabuci, oživjet će na ledu. Bit će ovo prava čarolija od predstave za cijelu porodicu koja pokazuje vrhunac klizačkog, akrobatskog i plesačkog umijeća koje još od 1993. bez daha ostavlja publiku širom planete - ističu organizotori. 

Predstava će se izvoditi u terminima 14. decembra - 15.00 i 18.30, 15. decembra - 15.00 i 18.30 te 16. decembra - 11. 00 sati.

Ulaznice se mogu kupiti u sistemu kupikartu.ba, biletarnici BKC-a i na platou Skenderija, saopćili su organizatori.

(Fena / Haris Ahbabović)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.