2.5.2019. 17:01
0
'Sviraj to ponovno, Sam' na repertoaru HNK Mostar
Predstava „Sviraj to ponovno, Sam“, koju je po tekstu poznatog i proslavljenog majstora drame Woodyja Allena režirao Mario Kovač, bit će izvedena 4. svibnja u 20 sati u Hrvatskom narodnom kazalištu (HNK) u Mostaru.

Sam naslov široj publici je poznat po istoimenom filmu, no zapravo je sedamdesetih godina kazališni komad uspješno izvođen na Broadwaju, priopćili su iz HNK.

Po riječima Marija Kovača, ovo je rana komedija proslavljenog filmofila u kojoj se poigrava s muško-ženskim odnosima, koja, između ostalog, govori o "ljudskom pretvaranju kako smo nešto što zapravo nismo".

U predstavi igraju: Robert Pehar, Angela Bulum, Ivo Krešić, Ivan Skoko, Jelena Kordić Kuret i Nikolina Marić. 


(Fena/Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.