28.7.2019. 16:15
0
Na Zenica Summer Festu sinoć Nemoguće vruće, večeras Ansambl Harmonija
Na Zenica Summer Festu večeras, tokom šeste festivalske noći publici će se na Trgu Alije Izetbegovića predstaviti Ansambl Harmonija, saopćili su organizatori.
Za sutra je najavljeno "Veče narodnih igara", događaj koji okuplja brojna Kulturno-umjetnička društva iz BiH i okruženja.

Zenička pop - rock grupa, Nemoguće vruće sinoć je zatvorila i petu festivalsku noć Zenica Summer Fest 2019.

Zenička publika je u velikom broju pjevala najveće hitove ovog benda, a kako kaže frontmen grupe Nemoguće vruće Branislav Lovrić, posebno ga raduje dolazak mlade publike, što je sinoć itekako bio slučaj.

(Fena/Alen Avdić)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.