23.6.2020. 19:50
0
'Onomatobleja Show' u Donjem Fakufu, Sarajevu i Zenici
"Onomatobleja Show" kreće u postCoronsku mini turneju u gradovima Donji Vakuf, Sarajevo, Zenica.

Mostarski trojac: Luka Marijanović, Nikola Rončević i Omer Hodžić, okupljeni u "Onomatobleju Show" do sada su obišli više od trideset gradova, dvorane su popunjene do zadnjeg mjesta, a oduševljenje publike je motiv za stvaranje novih priča.

"'Onomatobleja Show' je satirična komedija na bini, koja će vas u isto vrijeme nasmijati i dati odgovor na velika i mala pitanja: kako prevazići stereotipe i kako se nositi s njima?.Jedno je sigurno, ova predstava budi najuspavanije emocije i mijenja pogled na ono što zovemo svakodnevnica", priopćili su organizatori.

Predstava i turneja nastali su pod okriljem mostarskog OKC Abrašević, u sklopu projekta BHRI.

"Nismo nastupali duže od tri mjeseca. Bilo je svega komičnog i satiričnog u našem društvu. Jedva čekamo to podijeliti sa publikom, naravno sa sigurne distance. Onomatobleja Show se bavi predrasudama, ali naći ćemo načina popričati sa publikom i o aktuelnoj problematici. Dolazak na predstavu bit će najgore uloženih sat vremena u vašem životu", poručuju na sebi svojstven način glavni likovi Onomatobleje.

Onomatobleja je u Donjem Vakufu najavljena za 25. lipnja, u Domu Kulture s početkom u 19.30, u Sarajevu 26. lipnja, u CKM Jelićeva u 20.00 sati te u Zenici 27. lipnja, u HKD-u Napredak u 20.00 sati. 

Organizatori napominju da je ulaz besplatan, a broj mjesta ograničen na stotinu.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.