1.2.2021. 12:59
0
133 godine Zemaljskog muzeja: Besplatna posjeta sobe sarajevske Hagade
Navršavaju se 133 godine od postojanja i djelovanja Zemaljskog muzeja Bosne i Hercegovine, najstarije naučne i kulturne institucije u Bosni i Hercegovini.

Uz veliki broj sadržaja posjetioci će imati priliku za kupovinu publikacija i suvenira u izdavaštvu Zemaljskog muzeja BiH po promotivnim cijenama od 20 posto popusta i za besplatnu posjetu sobe Sarajevske hagade u određenim terminima.

Zbog obaveze provođenja epidemioloških mjera ulaz u svaki objekat Muzeja bit će kontroliran i ograničavan na maksimalno 30 osoba, najavljeno je iz Zemaljskog muzeja BiH.

Zemaljski muzej Bosne i Hercegovine godinama unazad bori se za opstanak, a danas se nalazi pred jednim od najvećih izazova i u takvom ozračju i obilježavanje rođendana događa se u jeku pandemija koronavirusa koja je zahvatila BiH i cijeli svijet.

Obilježavanje 1. februara, dana kada je osnovan Zemaljski muzej BiH, tradicionalna je manifestacija tokom koje se organizira veliki broj kulturnog i zabavnog sadržaja za sve uzraste.

(Patria)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.