10.10.2021. 14:25
0
Otvoreni Ramski dani kulture
U organizaciji HKUD "Rama" i Etno skupine "Čuvarice" u subotu navečer otvoreni su "Ramski dani kulture", koji će trajati do 31. oktobra.

Na samom otvaranju manifestacije upriličena je večer klasične glazbe, a izvodila su se djela Bacha, Haydna, Mozarta, Handla i drugo.  U programu su nastupili učenici Glazbene škole, dok je gost večeri bio dječiji zbor "Djeca Rame".


Za sudjelovanje u programu djeca su dobila i prigodne zahvalnice.  U sklopu Ramskih dana kulture, uz ostalo, bit će održana večer duhovne glazbe, predstavljanje knjiga, večer folklora, izložba te koncert Etno skupine "Čuvarice" i grupe "Brig".

- Manifestacija je od velikog značaja ne samo za našu općinu nego i šire. Znamo da je prošla godina što se tiče kulture bila katastrofalna i evo dobili smo priliku da se kulturno uzdižemo i pokažemo našim posjetiteljima što radimo- poručila je voditeljica Etno skupine "Čuvarice" i predsjednica HKUD "Rama" Biljana Glibo.


(FENA)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.