23.10.2021. 19:43
0
Kreativna likovna radionica u Muzeju Žitomislić
Fondacija Muzej Žitomislić uz financijsku pomoć Misije OESS-a u Bosni i Hercegovini organizirala je u Muzeju Žitomislić kreativnu likovnu radionicu za mlade iz Centra za djecu i omladinu s posebnim potrebama "Los Rosales" i djecu iz Dječjeg doma "Mostar".

"Želimo da nove generacije bh. djece dožive nova i drugačija iskustva. Nije potrebno da odete na Zapad ili druge zemlje da bi doživjeli nešto novo, dovoljno je da u vašoj blizini potražite ljude iz različitih zajednica i obogatite sebe kao osobu", kazao je Dejan Dilberović, direktor Fondacije Muzej Žitomislić.

Nakon radionice djeca su predstavila svoje radove te uživala u druženju i sportskim aktivnostima, priopćeno je iz Fondacije Muzej Žitomislić.


(FENA)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.