19.11.2021. 16:16
0
Ovogodišnji "Sarajevo Fest" pod motom 'umjetnost i politika'
Sarajevo će od 23. novembra do 15. decembra biti domaćin 3. festivala „Sarajevo Fest – umjetnost i politika“, koji organizira „East West Center Sarajevo“.

Festival je kreiran kao platforma za kritičko mišljenje i kreativnost kao temelji slobodnog i zanimljivog života. U tom kontekstu,festivalski program kroz tri svoja foruma u fokus stavlja promjene stvarnosti u kojoj živimo i koje su tako brze da postaje sve teže da ih pratimo. 


3. Sarajevo Fest – umjetnost i politika,  emitovaće seriju podkasta sa izuzetnim gostima iz svijeta biznisa, umjetnosti, medija, politike, filozofije, psihologije, kompjuterske sigurnosti i sociologije koji razmatraju hibridnu realnost u kojoj živimo. 


- Festivalski program pod nazivom Digitalni forum možete gledati ili samo slušati na više  digitalnih platformi i sigurno je da će svako naći svoje teme. Art Forum je festivalski program koji će prikazati vrhunske predstave iz BiH, Srbije i Slovenije uživo i u digitalnom formatu. Forum mladih se fokusira na teme koje zaokupljaju omladinu - saopćeno je za medije iz East West Center Sarajevo.


(Amer Mujezinović)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.