23.12.2015. 9:38
0
U Mostaru pokušaj pljačke poslovnice Globtoura
Policijskoj upravi (PU) Mostar jučer oko 12 sati obratila se M.R., djelatnica poslovnice Globtoura u Ulici Dubrovačka bb i prijavila pokušaj pljačke, priopćeno je iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ).
 Na lice mjesta odmah su izašli pripadnici policije, te je utvrđeno da je na vrata došla nepoznata muška osoba s crnom potkapom na glavi, koja je nekoliko puta pokušala otvoriti vrata i ući u objekt u čemu nije uspjela. Osoba se udaljila u nepoznatom smjeru, a o svemu su obavještene ophodnje policije na terenu, stoji u priopćenju.

(Fena)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.