23.12.2015. 20:16
3
Mladić koji je preživio nesreću u Mostaru: Boli me kada čitam da sam skočio i da sam razbio prozor
Stjepan Bošković, jedini koji je preživio nedavnu stravičnu tragediju u kojoj je poginulo četvoro mladih studenata iz Hrvatske, izjavio je da je prozor već bio razbijen i da je tako uspio da se spasi iz Neretve.

Piše: Haris Ahbabović

"Nikoga ne krivim za ovu tragediju, ali me boli kada čitam da sam skočio, da sam razbio prozor. Prozor je bio razbijen i samo me je dragi Bog izvukao. Nisam nikakav superjunak da skačem kroz prozor, da golim rukama razbijam prozor i ostale gluposti. Samo mi je Bog podario da izronim iz hladne Neretve”, kaže Stjepan Bošković, koji je jedini preživio ovu stravičnu nesreću.

"Nisam nikome ispričao detalje nesreće osim roditeljima, prijateljima, policiji i par doktora. Želio sam to da sačuvam za roditelje poginulih jer znam da bi oni htjeli da čuju zadnje riječi svoga sina”, kazao je Stjepan.

Četvoro studenata iz Hrvatske poginulo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se proteklog vikenda dogodila na putu Mostar - Jabanica. Poginuli su Vjekoslav Božanović (24) iz Donjeg Novog Sela, Antonija Šarić (22) iz Komletinaca, Tena Vračević (20) iz Trnave i Domagoja Roso (22) iz Đakova.

3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.