5.4.2016. 10:27
0
Sarajevo: U ugostiteljskom objektu ''Ti i ja'' više osoba pretuklo maloljetnika
Više nepoznatih osoba u ponedjeljak oko 20.00 sati u ugostiteljskom objektu ''Ti i ja'' u ulici Kaptol, općina Centar Sarajevo, pretukle su maloljetnika R.E. (1999.) iz Sarajeva.

Dana 04.04.2016. godine u 22,35 sati, u službene prostorije I PU u pratnji roditelja pristupio je mldb. R.E., rođen 1999.godine u Sarajevu, gdje je i nastanjen.

Izvršena je prijava da je istog dana oko 20,00 sati u UO "Ti i Ja", ulica Kaptol, općina Centar Sarajevo, fizički napadnut i povrijeđen od strane više nepoznatih lica. Povrijeđenom je ljekarska pomoć ukazana u Općoj bolnici "Prim. Dr. Abdulah Nakaš", gdje su od strane ljekara konstatovane lakše tjelesne povrede.

Obaviješten je tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, a policijski službenici rade na rasvjetljavanju navedenog krivičnog djela, identifikaciji i pronalasku izvršilaca, prema saopćenju MUP-a KS.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.