11.4.2016. 17:39
0
Osumnjičeni za ubistvo pjevačice Jelene Marjanović deportovan u Srbiju
Nebojša Rojko, osumnjičeni za ubistvo pjevačice Jelene Marjanović, na putu je prema Srbiji gdje će bit predat srbijanskim vlastima.
Cijeli proces ja navodno ubrzala Rojkova majka Nena koja je donijela u Bosnu i Hercegovinu njegove dokumente kako bi bh. organi mogli utvrditi njegov identiteta. 

Služba za poslove sa stranicima BiH u dogovoru sa srbijanskim organima odlučila je da Rojka već danas deportuje u Srbiju. 

Podsjećamo, Jelena Marjanović je nestala prije sedam dana, da bi njeno tijelo u nedjelju pronašla policija nedaleko od mjesta Borča, kod Beograda. Konstatovano je da je Jelena ubijena.

(Alen Avdić)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.