1.5.2016. 14:15
0
Policajci uhapsili oca i sina zbog svađe i uručili još 493 prekršajna naloga
Policajci Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo su tokom jučerašnjeg dana uručili 493 prekršajnih naloga, a za lakše prekršaje upozorili 52 vozača.

Uhapšen otac i sin zbog svađe 
Policajcu su jučer obaviješteni da je Š. K. dovezen u bolnicu "Dr. Abdulah Nakaš" sa povredama u predjelu lijeve ruke i glave u vidu posjekotina. Nakon toga je u PS Vogošća samoinicijativno došao Š. I. koji je izjavio da ga je njegov sin u stanu u ulici Skendera Kulenovića, općina Vogošća fizički napao te mu polupao stvari  i oštetio njegovo vozilo koje je bilo parkirano ispred zgrade. Također je izjavio da je prilikom verbalnog sukoba posjekao svog sina po lijevoj  ruci i glavi. Policajci su uhapsili Š.I. zbog nanošenja lakših tjelesnih povreda te Š.K. zbog oštećenja tuđe stvari, koji su nakon kriminalističke obrade pušteni na slobodu.

Opljačkan "Konzum" u Novom Sarajevu
Nepoznata osoba je jučer oko 12 sati uz prijetnju nožem opljačkala prodavnicu  "Konzum", u ulici Marka Marulića broj 11, općina Novo Sarajevo.
Policajci nastavljaju rad na rasvjetljavanju krivičnog djela, identifikaciji i pronalasku izvršioca.

Opljačkana Kladionica "Premijer"
Dvije nepoznate osobe su jučer u 20.10 sati uz prijetnju pištoljem opljačkali sportsku kladionicu "Premier", u ulici Nedima Filipovića broj 27-A. općina Novo Sarajevo.
Policajci nastavljaju rad na rasvjetljavanju krivičnog djela, identifikaciji i pronalasku izvršioca, saopćeno je iz MUP-a KS-a. 

Iz saobraćaja je isključeno 18 vozača zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola, tri osobe bez položenog vozačkog ispita, šest osoba zbog vožnje prije  sticanja prava na upravljanje vozilom, četiri vozila zbog isteka važnosti saobraćajne dozvole te dva neregistrovana vozila.

(FENA)


0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.