21.7.2016. 11:02
0
Tinejdžerku udarila struja i zadobila teške povrede opasne po život
Tinejdžerka A. B. (13), koja je povrijeđena jučer u 20.30 sati u blizini Željezničke stanice u Maglaju kada se popela na jedan od vagona-cisterni na Željezničkoj stanici Maglaj te ušla u strujni krug, još uvijek se nalazi u Univerzitetsko kliničkom centru Sarajevo.

- Djevojčica koja je jučer primljena iz Maglaja upućena je na Kliniku za plastičnu hirurgiju, nakon čega će biti smještena na Odjel intenzivne njege Klinike za pedijatriju, saopćeno je iz Službe za odnose sa javnošću UKCS-a, piše Avaz.

Podsjećamo, 13-godišnjakinja je nakon pregleda u Kantonalnoj bolnici u Zenici sinoć hitno prebačena u Sarajevo na Univerzitetsko klinički centar na Odjel plastične hirurgije s opekotinama trećeg stepena.

Ermin Ruščukić, dežurni ljekar Urgentnog bloka KB Zenica, izjavio je da je djevojčica zadobila  opekotine koje su zahvatile veliku površinu kože te je životno ugrožena. 


(Anesa Agović)



0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.