3.8.2016. 9:35
0
Vranduk: Razbojnici napali pripadnika OS BiH, opljačkali ga i nanijeli mu povrede
Pripadnika Oružanih snaga BiH koji je 1. avgusta krenuo iz Zenice za Banja Luku, gdje i radi, u mjestu Vranduk napali su razbjnici koji su ga opljačkali i nanijeli mu tjelesne povrede, piše novinska agencija Patria.

U policijskom biltenu MUP-a ZDK navedeno je da je na putu M-17 u mjestu Vranduk, izvršeno krivično djelo oštećenje tuđe stvari kojom prilikom je na putničkom vozilu Audi, vlasništvo M.E., pričinjena materijalna šteta. M.E. je zadobio lakše tjelesne povrede. Policijski službenici su poduzeli aktivnosti na dokumentovanju navedenog krivičnog djela.

(NAP)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.