5.10.2016. 13:04
0
Ilidža: Uz prijetnju pištoljem iz kladionice ukrali određenu sumu novca
Dvije nepoznate osobe izvršile su sinoć u ulici Osik na području općine Ilidža, razbojništvo nad radnicom u sportskoj kladionici "Pet plus", uz prijetnju pištoljem ukrali određenu sumu novca te pobjegli s mjesta događaja.

O tome je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, a policijski službenici rade na rasvjetljavanju događaja, te identifikaciji i pronalasku izvršilaca.

Za 24 sata 19 saobraćajnih nesreća 

Na području Kantona Sarajevo za 24 sata dogodilo se 19 saobraćajnih nesreća, od toga 18 s materijalnom štetom i jedna sa nastradalim osobama. Tom prilikom jedna osoba je lakše povrijeđena.

Zbog upravljanja motornim vozilom pod dejstvom alkohola iz saobraćaja je isključeno deset vozača, šest osoba zbog upravljanja motornim vozilom bez položenog vozačkog ispita, dva motorna vozila zbog isteka važnosti saobraćajne dozvole i četiri neregistrovana motorna vozila, saopćeno je iz MUP-a KS.

(FENA) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.