11.10.2016. 15:08
1
Prije Selme, roditelji izgubili još jedno dijete u saobraćajnoj nesreći
Kako Vijesti.ba saznaju, majka Selme Agić, studentice koja je sinoć poginula u stravičnoj nesreći u Sarajevu, izgubila je prije rata još jedno dijete. Kako kažu mještani Bugojna, Selmin brat takođe je stradao na sličan način u saobraćajnoj nesreći.

Podsjećamo, policijski službenici MUP-a KS tragaju još uvijek za vozačem koji je sinoć u Sarajevu automobilom usmrtio dvije studentice. Riječ je o 25-godišnjem Sanjinu Sjefiću koji je od ranije poznat policiji. 

On je vozeći velikom brzinom ulicom Zmaja od Bosne kod Zemaljskog muzeja udario automobilom Golf VI crne boje studentice iz Bosanske Krupe i Bugojna Editu Malkoč i Selmu Agić.

Jedna je preminula sinoć oko 21:40 na mjestu nesreće, dok je druga preminula oko ponoći nakon višesatnih pokušaja i napora ljekara da je spase.

Bile su studentice Filozofskog fakulteta u Sarajevu.

(Vijesti.ba/Merima Druškić)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.