12.11.2016. 18:57
23
Mafija ulijeva strah: Iza brutalnog napada na mladića u Tesliću stoje narkodileri
Iza brutalnog napada na mladića Bogdana Rakića (17) iz Teslića stoje lokalni dileri koji su označeni kao opasni kriminalci, potvrđuje izvor “EuroBlica” blizak istrazi.

Policija još uvek traga za jednom osobom čiji identitet je poznat redakciji, ali ga zbog mogućeg ugrožavanja istrage ne želimo objaviti.

- Suština priče je u tome da su narkodileri oteli i mučili mladića kako bi poslali poruku ostalima da ih slučajno ne spominju, obzirom da policija vrši određene operativne radnje na sprječavanju zloupotrebe narkotika - naveo je izvor “EuroBlica”.

Saznajemo i da lokalna policija u Tesliću najverovatnije iz straha ili nečeg mnogo goreg nije ozbiljno shvatila ovaj slučaj, dok se u njega nisu uključili inspektori CJB Doboj.

Naime, policija nije obavila uviđaj niti izuzela materijalne tragove dok se iz CJB Doboj nisu uključili.

(Blic)

23
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.