3.12.2016. 13:48
0
Zenica: Izbjegnuta tragedija, otkačila se prikolica na M-17
U Hecama kod Zenice, danas oko 12.30 sati, na putu M-17 došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj je učestvovalo jedno teretno vozilo.

Iako još nisu poznate zvanične okolnosti koje su dovele do nesreće, na licu mjesta saznajemo od očevidaca da se prvobitno otkačila prikolica koja je potom, na sreću po ostale učesnike u saobraćaju, završila na pruzi a ne u suprotnoj traci.

Kako je potvrđeno za Avaz.ba, u nesreći nema povrijeđenih osoba a uviđaj je još u toku.

Saobraćaj na ovoj dionici odvija se naizmjenično - jednom trakom, dok je željeznički saobraćaj u potpunosti obustavljen. 


(Avaz/Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.