21.12.2016. 9:15
0
U Kiseljaku privedene dvije osobe zbog krađe 'Golfa 2'
Dvije osobe iz Sarajeva privedene su u Kiseljaku zbog sumnje da su vozile ukradeni automobil.

Policijska ophodnja u Kiseljaku pokušala je sinoć, sat vremena iza ponoći, zaustaviti vozilo "Golf 2", registarskih oznaka K22-E-953, ali se vozač oglušio na znakove koji su mu davali policajci.

O tome su odmah obaviještene ostale ophodnje, da bi oko 1 sat i 15 minuta vozilo bilo pronađeno, a u njemu su se nalazila dva muškarca i dvije ženske osobe iz Sarajeva i Visokog.

Kontrolom je ustanovljeno da vozač K. B. (1996) iz Sarajeva nema položen vozački ispit te da su na vozilu nepripadajuće registarske oznake.

Uočena su oštećenja brave za startanje motora, što je ukazivalo na mogućnost da se radi u ukradenom vozilu.

Vozač i suvozač, inicijala A. J. (1979) iz Sarajeva, uhićeni su te se nad njima provodi kriminalistička obrada.

Vozilo je privremeno oduzeto i smješteno na službeni parking policijske stanice Kiseljak, do utvrđivanja svih okolnosti.

(FENA)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.