16.1.2017. 12:09
0
Uhapšena 34-godišnja kradljivica novčanika iz Bijeljine
Žena iz Bijeljine uhapšena je zbog sumnje da je krala novčanike iz kancelarija u bolnicama te predškolskim ustanovama na području tog grada.

S.V. (34) su lišili slobode pripadnici Granične policije BiH na Graničnom prelazu ''Rača'', na osnovu potjernice Centra javne bezbjednosti Bijeljina.

Ona je neopaženo ulazila u ustanove, te iz kancelarija bolnice, centara za socijalni rad i predškolskih ustanova, koristila odsustvo i nepažnju vlasnika i otuđivala novčanike s novcem i ličnim dokumentima.

U više navrata je na osnovu bankovnih kartica koje je nalazila u novčanicima, s bankomata uzimala i novac, saopćeno je danas iz Centra javne bezbjednosti Bijeljina.

Protiv S.V. će, nakon završene kriminalističke obrade, biti podnesen izvještaj zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično djelo krađe.

Nezvanično, uhapšena je Smiljana Vuković iz Bijeljine.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.