1.2.2017. 17:14
0
Saobraćajna nesreća kod Lukavca: Učestvovalo devet vozila, povrijeđene tri osobe
Na magistralnom putu M4 Tuzla-Lukavac oko 15 sati dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovalo devet vozila, potvrđeno je za Anadolu Agency (AA) u Ministarstvu unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona (MUP TK).

Kako su kazali, prema trenutnim informacijama lakše su povrijeđene tri osobe. Međutim, uviđaj je u toku pa iz MUP-a TK-a nisu mogli potvrditi je li ovo konačan broj povrijeđenih ali i vozila koja su učestvovala u nesreći. 

Istakli su da je na tom dijelu puta smanjena vidljivost zbog guste magle. 

Iz BIHAMK-a su saopćili da je zbog saobraćajne nezgode obustavljen sabraćaj na magistralnom putu M-4 Tuzla-Lukavac, kod mjesta Bistarac.

"Do završetka policijskog uviđaja i uklanjanja vozila, saobraćaj je preusmjeren na regionalni put, pored jezera Modrac. Na ovom alternativnom pravcu saobraća se dosta otežano", dodali su.

(Anadolu Agency)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.