10.3.2017. 17:53
4
Drama u Hrasnom: Emina Arnautović zbog ljubomore ranila supruga Admira, hodala ulicom sa pištoljem u ruci
Građani su oko 13:45 pozvali policiju i prijavili da se u ulici Azize Šaćirbegović čuju pucnji iz vatrenog oružja. Nakon čega se više patrola uputilo ka mjestu događaja.

Po još nezvaničnim informacijama, na mjestu događaja je pucala žena, koja je svog muža ranila u desnu nogu, nakon čega se uputila u obližnji frizerski salom, te i tu također pucala. 

Prema izjavama pristunih, pucnjavi je prethodila svađa između supružnika, a tu su bili prisutni i njihovo dvoje maloljetne djece. 

Muškarac je odvezen u Kliniku urgentne medicine, a žena je privedena i trenutno se nalazi na mjestu događaja u policijskom vozilu, dok policija još uvijek obavlja uviđaj i razgovara sa očevicima.

Prema pisanju Faktora, Emina Arnautović je ranila u nogu svog supruga Admira zvanog Šmrk zbog navodne preljube. 

Nakon verbalne prepirke, Emina je navodno uzela pištolj i krenula prema suprugu koji se dao u bijeg. Ona je uzela pištolj pred svojom djecom, te je nakon toga po gradu krenula da juri svog supruga. Razbila je staklo i na jednom frizerskom salonu kako bi ga pronašla, te se nije obazirala na povike građana koji su vikali, nastojeći je uplašiti: "Baci pištolj, policija", kako navodi Faktor.

4
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.