10.3.2017. 20:53
4
Ovo je Emina koja je danas upucala supruga u naselju Hrasno
Zbog pucnjave koja se u dogodila u sarajevskom naselju Hrasno lišena je slobode Emina Arnautović, koja je pucala na svog supruga Admira Arnautovića, zvanog Šmrk.

Šmrk je od ranije poznat policiji, a Emina je javnosti postala poznata nakon privođenja jer je zajedno sa Eldanom Žigovićem bacila bombu na kafić "Fashion" u vlasništvu braće Mulić.

Podsjetimo, u sarajevskom naselju Hrasno oko 13.45 sati došlo je do pucnjave.

Prema izjavama pristunih, pucnjavi je prethodila svađa između supružnika, a tu su bili prisutni i njihovo dvoje maloljetne djece. 

Muškarac je odvezen u Kliniku urgentne medicine, a žena je privedena i trenutno se nalazi na mjestu događaja u policijskom vozilu, dok policija još uvijek obavlja uviđaj i razgovara sa očevicima.

Prema pisanju Faktora, Emina Arnautović je ranila u nogu svog supruga Admira zvanog Šmrk zbog navodne preljube. 

Nakon verbalne prepirke, Emina je navodno uzela pištolj i krenula prema suprugu koji se dao u bijeg. Ona je uzela pištolj pred svojom djecom, te je nakon toga po gradu krenula da juri svog supruga. Razbila je staklo i na jednom frizerskom salonu kako bi ga pronašla, te se nije obazirala na povike građana koji su vikali, nastojeći je uplašiti: "Baci pištolj, policija", kako navodi Faktor.


U trenutku nesreće na ulici se nalazio veliki broj ljudi, međutim, niko od prolaznika nije povrijeđen.

Admir Arnautović je vozilom Hitne pomoći prevezen u KCUS, dok je Emina Arnautović privedena.

4
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.