19.3.2017. 11:50
0
Četiri hapšenja u Sarajevu, od rušenja spomenika do dilanja droge
Sarajevska policija je u protekla 24 sata uhapsila četiri osobe. Prvo hapšenje na području Centra bilo je 2 sata iza ponoći. Zbog rušenja spomenika ocu Rami iz Srebrenice u Velikom parku uhapšen je 23-godišnji državljanin Hrvatske K.L. , piše Patria.

On je nakon kriminalističke obrade predat Kantonalnom tužilaštvu Sarajevo.

Oko podne u Hadžićima je uhapšen 31-godišnji M.A. sa Ilidže zbog teške krađe. Nakon saslušanja on je pušten.

Sat vremena kasnije zbog posjedovanja i dilanja droge  uhapšen je i 25-godišnji Sarajlija G.A. O hapšenju je obaviješten dežurni kantonalni tužilac, a G.A. je predan Odsjeku za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo.

Jučer je uhapšen i maloljetni K.S. iz Sarajeva, rođen 1999. Godine. Kod njega je pronađen pištolj, te okvir sa dva metka. I o ovom hapšenju je obaviješten dežurni tužilac.

(NAP/Alen Avdić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.