21.4.2017. 12:02
0
Porodična drama u Bosanskoj Krupi: Automobilom udarila zaovu, polomila joj obje noge
U Bosanskoj Krupi u utorak desila se prava porodična drama koja je rezultirala teškim povredama 56-godišnje žene, potvrđeno nam je iz MUP-a Unsko-sanskog kantona..

Naime, 40-godišnja S. E. iz Bosanske Krupe automobilom je udarila svoju 56-godišnju zaovu V. M., te je teško povrijedila. V. M. je zadobila prijelom obje noge, te je nakon liječenja na Ortopediji u Bihaću puštena na kućno liječenje, piše Avaz.

Slučaj je policiji prijavio S. S. (43), koji je naveo da je tog dana njegova supruga S. E., prilikom okretanja vozila u dvorištu porodične kuće, nenamjerno prednjim dijelom automobila udarila njegovu sestru i tako joj nanijela teške tjelesne povrede.

Bez obzira što je nenamjerno udarila zaovu, protiv S.E. bit će podignuta optužnica za teška kaznena djela protiv opće sigurnosti ljudi i imovine, te izazivanje opće opasnosti, piše Avaz.

(Alen Avdić)
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.