27.6.2017. 11:43
0
Sarajlija teško pretučen
Osoba inicijala P.A. rođena 1973. godine pretrpjela je teške tjelesne povrede nakon što su je fizički napale tri osobe, saopćeno je danas iz MUP-a KS.

Dogodilo se to u subotu kada su policijski službenici Prve PU obaviješteni da je u ul. Kromolj, općina Centar Sarajevo, od strane lica Ć.M., Ć.E. i Ć.E. iz Sarajeva, fizički napadnut P.A. rođen 1973. godine iz Sarajeva, te da je tom prilikom zadobio teške tjelesne povrede (fraktura kosti lobanje), konstatovane na KUM KCU Sarajevo, gdje je zadržan na daljem liječenju.

O ovom je obaviješten Kantonalni tužitelj u Sarajevu, a uviđaj obavila ekipa MUP-a Kantona Sarajevo, prenosi N1.

Policijski službenici nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju opisanog događaja, saopćeno je iz MUP-a.


0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.