3.7.2017. 11:00
4
Direktoru banke u Sarajevu pokušali oteti Audi u kojem su djeca, on skočio na auto u pokretu da bi ih spasio
Ispred sarajevskog hotela Holiday, kako saznaje Avaz.ba, u subotu navečer odvijala se prava drama kada je, za sada nepoznata osoba, pokušala oteti automobil Audi A6, a koji je vlasništvo, generalnog direktora jedne banke.
Naime, direktor banke parkirao se ispred hotela i, prema izjavama očevidaca, izašao iz auta da uzme nešto iz gepeka.

Automobil, u kojem je bilo dvoje djece, je ostao upaljen.

U tom momentu, za sada nepoznati muškarac je sjeo za volan i pritisnuo gas pokušavši ukrasti auto.

Direktor, znajući da su mu djeca unutra, skočio je na auto u pokretu.

Kradljivac je vozio nekoliko metara, a najvjerovatnije kada je spazio djecu, zaustavio je auto, te pobjegao u nepoznatom pravcu.

Direktor je, pak, kako ga je kradljivac vozio na autu, prema riječima očevidaca, bio sav krvav, ali sretan da je spasio djecu.

- Najvjerovatnije da je direktora neko pratio s namjerom da ukrade auto, te kada se ovaj parkirao, lopov je uletio u vozilo. Lopov ili više njih, vjerovatno, nisu znali da su djeca u autu - kazao je izvor dobro upućen u istragu Avazu.

O ovom slučaju obaviješteno je Tužilaštvo KS i pripadnici MUP-a KS.

- Tužilaštvo je obaviješteno, a policija poduzima sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti kako bi se rasvijetlio ovaj slučaj- kazala je Azra Bavčić, portparolka Tužilaštva KS za Avaz.

(Alen Avdić)
4
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.