15.7.2017. 21:15
3
Kako lopovi u Sarajevu obilježavaju stan koji će obiti
Društvenim mrežama kruži fotografija i informacija o tome kako sarajevski lopovi obilježavaju stambene objekte prije provale.

"Obijen je stan mojoj prijateljici. Već prije je očito stan pripremljen. Plava boja na stepenicama sa brojem stana i ista boja na vratima. Očito tako pripremaju... Čuvajte stanove i obratite pažnju na znakove", poruka je koja se pojavila na Facebooku.

Ukoliko primjetite slične znakove na svojoj zgradi ili kući, savjet je da kretanje sumnjivih osoba prijavite najbližoj policijskoj stanici, prenosi N1.

3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.