23.7.2017. 17:37
2
Drama u blizini Termalne rivijere na Ilidži: Pomahnitali muškarac pucao, izazvao nesreću i prijetio policiji
U sarajevskoj općini Ilidža jutros je vladala vanredna situacija. Jutro je počelo pucnjavom na parkingu u blizini Termalne rivijere, a nastavilo se bijegom muškarca s lica mjesta nakon počinjenog krivičnog djela, piše agencija Patria.

Muškarac se svojim automobilom dao u bijeg prema naselju Otes gdje je udario u automobil BMW. Izašao je iz automobila, fizički napao vozača i pokušao mu oteti vozilo.  U tom trenutku naišlo je vozilo pripadnika MUP KS koji su se zaustavili, ali je napadač u njih uperio pištolj i iskoristio situaciju da svojim automobilom pobjegne sa lica mjesta.

O svemu su obaviještene druge patrole te je muškarac vrlo brzo uhvaćen u naselju Hrasnica gdje i živi. 

On je lišen slobode te predat u prostorije Osjeka za zadržavanje uhapšenih osoba MUP-a KS odakle će nakon kriminalističke obrade biti predat u nadležnost tužioca Kantonalnog tužilaštva KS.

Na teret mu se stavljaju krivična djela među kojima su izazivanje opće opasnosti, napad na službenu osobu, pokušaj razbojništva...

(Patria)

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.