2.8.2017. 17:38
0
Zbog saobraćajne nesreće otežano saobraćanje magistralnim putem Sarajevo-Vogošća
Zbog saobraćajne nezgode otežano se saobraća magistralnim putem M-18 Sarajevo-Vogošća (Hotonj). U toku je obavljanje policijskog uviđaja.

Zbog veoma visokih temperatura zraka savjetuje se da se na duže relacije kreće u ranim jutarnjim ili večernjim satima, a ukoliko se ipak putuje tokom dana, preporučuju se češće pauze.

Radovi na redovnom održavanju tunela izvode se na magistralnim putevima M-5 Sarajevo-Lapišnica (tunel Korija) i M-17 Jablanica-Konjic (tunel Lendava). Do 17 sati vozila saobraćaju naizmjenično, jednom trakom.

Od ostalih puteva s aktuelnim radovima izdvajaju se magistralni putevi: M-17 Maglaj-Žepče, M-18 Vogošća-Sarajevo, M-4 Simin Han-Kalesija i M-16 Poriče-Kupres.

Na graničnom prijelazu Ivanica na izlazu iz BiH nema dužih zadržavanja, ali se na ulazu u Hrvatsku čeka oko 90 minuta. Na ostalim graničnim prijelazima trenutno se ne čeka duže od 30 do 40 minuta, saopćeno je iz BIHAMK-a.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.