28.9.2017. 21:32
0
Nikola Lajić, koji je nestao 11. septembra, pronađen mrtav u naselju Bistrica
Četrdesetogodišnji Nikola Lajić, čiji je nestanak prijavljen policiji 11. septembra, pronađen je danas mrtav u mjestu Bistrica, u opštini Gradiška, rečeno je Srni u Policijskoj upravi Gradiška.

Lajić je 10. septembra otišao iz porodične kuće u mjestu Vrbaška u nepoznatom pravcu, a pronađen je mrtav danas oko 15.00 časova. 

Uviđaj su izvršili pripadnici Policijske uprave Gradiška zajedno sa dežurnim mrtvozornikom gradiškog Doma zdravlja. 

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da budu preduzete neophodne istražne radnje kako bi bio utvrđen tačan uzrok smrti. 

Naložena je i obdukcija koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske u Banjaluci.

(Srna)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.