11.10.2017. 13:59
0
Muškarac iz Zavidovića prijavio krađu kamiona, a zapravo je kamion rastavio i prodao u dijelove
U Policijsku upravu Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona, priveden je muškarac iz Zavidovića inicijala N. S., nakon što je prijavio krađu kamiona, a zapravo je kamion rastavio i prodao u dijelove.

Muškarac je prijavio da mu je na parkingu kod Poslovne zone Pečuj kod Zenice ukraden kamion VW Crafter, koji je bio u vlasništvu danske firme.

Međutim, utvrđeno je da je N. S. teretno vozilo ranije rastavio i prodao u dijelove te da uopće navedenim vozilom nije došao na područje Zenice.

Utvrđeno  je i da je  osoba nakon lažnog prijavljivanja otuđenja vozila imala namjeru ostvariti protupravnu imovinsku korist i naplatiti štetu od osiguravajuće kuće u Danskoj, gdje je vozilo i osigurano.

(Alen Avdić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.