13.10.2017. 16:57
0
Busovača: U saobraćajnoj nesreći povrijeđen motociklista
Na magistralnom putu na Kaoniku, općina Busovača, pod još nerazjašnjenim okolnostima došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj je povrijeđen motociklista Nadin H. iz Zenice.

Prema informacijama koje smo dobili u Operativnom centru Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Srednjobosanskog kantona (SBK), u nesreći su učestvovali kombi i motociklista, piše Avaz. 

U nesreći je povrijeđen motociklista, koji je zbog zadobijenih povreda prevezen u zeničku bolnicu. 
- Više informacija o nesreći bit će poznato po završetku uviđaja - kaže dežurni službenik Operativnog centra MUP-a SBK. 

Ističe da se radi o prijelomu potkoljenice, a da se za vrijeme uviđaja na ovoj dionici saobraćaj odvijao otežano. Da se radi o većoj nesreći najbolje svjedoči podatak da je od siline udara na kombiju izvaljena prednja guma te pričinjena veća materijalna šteta. Motocikl kojim je upravljao povrijeđeni također je uništen, piše Avaz.

(Alen Avdić)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.