15.10.2017. 11:25
0
Vozačima u KS uručena 382 prekršajna naloga
Službenici policije MUP-a Kantona Sarajevo, u toku proteklog dana, preduzimajući redovne mjere kontrole saobraćaja, uručili su vozačima 382 prekršajna naloga, a za lakše prekršaje upozorili su 25 vozača.

Iz saobraćaja je isključeno 15 vozača zbog upravljanja motornim vozilom pod dejstvom alkohola, dva vozača zbog voženje bez položenog vozačkog ispita, dvije osobe zbog vožnje prije sticanja prava na upravljanje motornim vozilom, dva vozača za vrijeme tajanja zaštine mjere zabrane upravljanja motomim vozilom, četiri motorna vozila zbog isteka važnosti saobraćajne dozvole i pet vozila jer nisu bila registrirana, saopćeno je iz MUP-a Kantona Sarajevo.

(Fena/Alen Avdić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.