28.10.2017. 11:04
0
Detalji nesreće na putu Foča - Goražde: Renault Megane se zabio u kombi, jedna osoba poginula, dok je osam osoba povrijeđeno
Jedna osoba poginula je rano jutros, a više ih je povrijeđeno u sudaru automobila i kombija na putu Goražde-Foča u mjestu Mrđevići.

Automobil marke Renault Megane, u kojem su bila četiri lica, sudario se oko 2.30 časova sa kombijem, koji je prevozio šestoricu članova Odbojkaškog kluba "Maglić" iz Foče. 

Povrijeđena su tri lica koja su bila u automobilu, te pet lica koja su bila u kombiju. 

Glavni kantonalni tužilac iz Goražda Mirsad Bilajac rekao je da je osoba koja je upravljala automobilom Renault izgubila kontrolu nad vozilom i udarila u kombi koji je prevozio odbojkaše. 

"Bilo je šest osoba u kombiju, a pet je lakše povrijeđeno. Oni su prevezeni u bolnicu u Foču, a osobe iz Goražda prevezene su u bolnicu u Goražde", rekao je Bilajac. 

Prema njegovim riječima, uzrok nesreće je, najvjerovatnije, neprilagođena brzina. 

(Srna)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.