12.11.2017. 19:20
0
Kalesija obavijena tugom: Ovo su djevojka i mladić koji su stradali nakon što su u Golfu sletili u rijeku Spreču
Halil Zahirović i Asmira Smajić smrtno su stradali u slijetanju automobila “Golf II” u rijeku Spreču sinoć oko 22:00 sata, piše portal Infoplus.ba.

Još uvijek nije poznat uzrok nesreće, a na lice mjesta izašao je i dežurni tužilac. Njihova tijela su danas u poslijepodnevnim satima izvukli ronioci.

Kako Infoplus saznaje, automobil u rijeci Spreči primjetili su ribolovci koji su pozvali policiju koja je osigurala lice mjesta do dolaska ronilaca iz Gradačca koji su pomogli da se automobil izvuče iz vode.

Ljekar Doma zdravlja Kalesija dr. Muhamed Osmanović je na licu mjesta konstatovao smrt, a pomoć u izvlačenju vozila pružili su i kalesijski vatrogasci.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.