20.12.2017. 9:40
0
Danas velika potraga za tijelom Aldina Mulića, u potrazi učestvuje oko 700 ljudi
Jutros je započela akcija potrage na vodi u kojoj učestvuje oko 700 osoba.

U akciji traganja za tijelom Aldina Mulića koji se utopio prije sedam dana u Miljacki, učestvuju Federalna uprava civilne zaštite, Federalna uprava policije, Kantonalna uprava civilne zaštite, kantonalni MUP-ovi, GSS timovi, rafteri, Civilna zaštita RS, općine, ali i prijatelji, te rodbina nastradalog mladića.

U potragu su uključeni i psi tragači, kao i ronilački timovi FUCZ-a i GSS.   

Podsjećanja radi, dva mladića su upala u rijeku Miljacku prije nekoliko dana. Nedugo nakon toga je pronađeno tijelo Irhana Foče, dok se još uvijek traga za tijelom Aldina Mulića.

(Patria / Haris Ahbabović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.