21.12.2017. 8:38
0
Zunđa "otkrio" Kršu kada je rekao da se on nalazi sa 12-godišnjom djevojčicom u njegovom stanu na Hrasnom
Kantonalni sud u Sarajevu produžio je pritvor za još za dva dva mjeseca Kenanu Krši i Jasminu Zunđi, koji su prošlog mjeseca uhapšeni nakon pronalaska 12-godišnje djevojčice iz Sarajeva, čija je majka policiji prijavila njen nestanak, prenosi jutros portal Faktor.ba.

Kršo se sumnjiči da je počinio krivična djela otmica djeteta, kao i spolni odnos sa djetetom na naročito ponižavajući način, dok se Zunđa tereti za pomoć pri oduzimanju djeteta.

Djevojčica se vodila kao nestala šest dana, a nakon toga je pronađena u sarajevskom naselju Hrasno. Naime, spomenuti stan je pripadao Zunđi koji ga je posudio Krši kako bi u njemu mogao seksualno iskorištavati djevojčicu. 

Zunđa je uspio "otkriti" svog prijatelja, jer je rekao kako ne spava u svom stanu na Hrasno, s obzirom da u njemu spava njegov prijatelj Kenan Kršo kojem je dao stan, jer je tamo doveo svoju "treću suprugu".

Podsjećanja radi, Kenan Kršo je bio osoba sa debelim kriminalnim dosjeom, a također je svojevremeno uzimao narkotike.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.