2.1.2018. 18:00
0
Bugojno: U požaru teško povrijeđen vlasnik strojarske radionice
Požar je rano jutros zahvatio strojarsku radionicu u Bugojnu, prilikom čega je vlasnik radionice zadobio teške povrede.

Zbog ozbiljnosti zadobijenih povreda, vlasnik radionice, Besim Hodžić iz bugojanskog naselja Goruša, je hitno prevezen u Kantonalnu bolnicu Travnik.

Prema informaciji iz Vatrogasnog društva Bugojno, dojava o požaru primljena je u 02.50 sati, nakon čega su na teren upućena dva vatrogasna vozila.

Radionica, u kojoj se nalazilo nekoliko stolarskih mašina, u potpunosti je izgorjela, a spriječeno je širenje vatre na okolne objekte.

Pretpostavlja se da je Hodžić pokušao da vodom ugasi zapaljeni dimnjak, što je izazvalo njegovo pucanje i eksploziju, koja je uznemirila mještane ovog kraja.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.